Lasting innhold ...

Yrja Oftedahl

Yrja Oftedahl

Gründer og innovator - en ekspert på teknologi som brenner for involvering av kvinner i næringslivet!

Yrja Oftedahl er en teknologi-optimist og gründer i norsk næringsliv med erfaring fra startup-miljøet i Oslo til Silicon Valley. Som en av få kvinner i norsk næringsliv er hun opptatt av å få flere kvinner inn i hennes felt og har fokus på dette og teknologi generelt i sine foredrag.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Yrja har bakgrunn fra startup-miljøet i Oslo og Silicon Valley og var blant annet med å bygget opp Norges største og mest anerkjente gründerhub MESH fra tidlig fase. Hun har god erfaring i hvordan å bygge et selskap, samtidig som hun har spesialisert seg på Community Management og Sociale Medier.

Yrja er teknologi-optimist og håper på at man en gang skal knekke aldrings-koden – slik at hun kan leve litt lenger nettopp for å utforske og oppleve hvilket muligheter (og ulemper) teknologien vil gi oss på lang sikt.

Yrja står bak podcasten “Power Ladies” hvor hun showcaser et bredt spekter av kvinnelige rollemodeller. Formatet er dybdeintervju av kvinner som utmerker seg innenfor sitt fagfelt eller industri og jobber for noe som er større enn seg selv med et fokus på bærekraftig samfunnsutvikling. Målet er – og det Yrja brenner for er at flere kvinner skal tenke stort – komme seg inn på eiersiden og ledelsen i næringslivet, starte egne selskaper og eller bare gutse mot drømmene sine.

Yrja er også innholdsskaper i Egmont Publishing (bla. Det Nye og ShapeUp) hvor fokusområdene hennes er bærekraft, teknologi, fremtidstrender og female empowerment.
Hun har også laget en video-serie i SoMe-konseptet til NHO, Innovasjon Norge, Virke, Civita med fokus på fremtidstrender.

  Yrja er en utmerket intervjuer og fungerer godt i fireside chats (scene intervju) eller som moderator i et panel. Hun kan også bookes til å gjøre Live-versjon av sin egen podcast “Power Ladies” på events.

  Yrja egner seg også godt til å være konferansier.

   

  Yrja Oftedahl foredrag

  Den digitale omstilling: Eksponentiell teknologi og framtidstrender

  Hva er eksponensiell teknologi og hvordan vil det påvirke fremtiden vår (både i jobb, på privaten og samfunnet som helhet)? Hva krever denne omstillingen av oss?

  Foredraget innebærer statusoppdatering vesentlige teknologitrender med et vitenskapelig, men samtidig filosofisk blikk.

   

  Yrja Oftedahl foredrag

  Lead By Example 

  Hva skal til for å få flere kvinner inn på eiersiden og ledelse i næringslivet?

  Hvordan skal man få flere kvinner til å tenke stort, starte egne selskaper, komme seg inn på eiersiden i næringslivet, studere teknologi og jobbe for en bærekraftig samfunnsutvikling? Yrja mener kvinnelige forbilder er et vesentlig element. I Foredraget får man også innblikk fra podcasten Power Ladies – hva kjennetegner disse damene som tør å satse og går sin egen vei?

   

   

  Yrja Oftedahl foredrag

  Community Building

  “Why Community Building is Key to Build a successful brand in today’s society”

  Hva er Community Building – hvorfor er nettopp relasjonsbygging med kunder og potensielle kunder vesentlig for suksess i dagens samfunn, hva innebærer det og hvordan gjøres det i praksis?

   

   

  Yrja Oftedahl foredrag

  Podcasting

  Her går Yrja gjennom:

  • Hvordan gjøre et godt intervju
  • Hvordan lage en podcast og hvordan man bygger et publikum
  • Hvorfor bruke podcast som en markedsføringskanal

   

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Yrja Oftedahl