Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Blogg

Foredragsholdere som passer godt til julebordet

Tilbake til blogg

30. september 2019

visninger129 visninger

Selv om det kan være litt tidlig å komme i julestemning, er det ikke for tidlig å planlegge årets julebord. Tvert imot! Book en konferansier, toastmaster eller et underholdningsinnslag nå som utvalget er størst, før foredragsholderne er fullbooket!

Julebord i jobbsammenheng er en fest som markerer slutten på et arbeidsår, et slags kalendarisk overgangsrite der man oppsummerer året som har gått og ser fram mot det nye. Det er også en rituell markering av fellesskap med kolleger.

Skal du holde julebord? Julebordet gir de ansatte mulighet til å bli bedre kjent i avslappende omgivelser. God underholdning letter på stemningen og gir folk en minnerik opplevelse. Under er en liste med en rekke forskjellige underholdere som kan hjelpe deg å fylle kvelden med latter og smil. 

Aktuelle foredragsholdere:

Tommy Steine

Tommy Steine

En kjent TV-personlighet som sprer glede og underholdning. Som en av de beste på å skape god stemning, er Tommy unik i sin måte å trollbinde publikum på. Enten du booker han som stand-up komiker, sanger eller konferansier, er resultatet det samme – stemning på topp! 

Klikk her for å lese mer om Tommy. 

Yngve Skomsvoll

Yngve Skomsvoll

Han kan være toastmaster og konferansier, eller holde skjult teater. Med sin brede erfaring som humorforfatter lager han som konferansier et spesialskrevet opplegg for ditt arrangement. Han kan også dukke opp som ”en vanlig gjest” eller ”nyansatt” som holder en tale som også er tilpasset for arrangementet – og som omhandler firmaet og de som er tilstede på en uventet og original måte. 

Klikk her for å lese mer om Yngve.

Jonas Rønning

Jonas Roenning

En av Norges mest kjente komikere med bakgrunn i film, teater og flere TV-serier. Som stand-up komiker parodierer han Kim Jong-Un, kongen, prest og kallskapellan Svenn Tore Johannesen, universal-terapeut Siv Gøril Svensen og humorterrorist Tulla Krekar. Disse karakterene har Jonas så under huden at han også opptrer som konferansier som dem.

Klikk her for å lese mer om Jonas. 

Freddy Kjensmo

freddy_kjensmo_shv05_1024 Cropped

Freddy er humorveteran og var med på å starte stand-up miljøet i Norge på begynnelsen av nittitallet. I tillegg til å være en mye brukt humoristisk foredragsholder, er han også en av de mest brukte innen det segmentet som kalles skjult teater. Her tror folk at de er med på noe ordentlig, men blir lurt. Manus skrives alltid spesielt for hver anledning. Freddy kan også bookes for stand-up og som toastmaster eller konferansier.

Klikk her for å lese mer om Freddy.

Erlend Elias Bragstad

Erlend Elias Bragstad

En kjent stylist, make-up artist, frisør og gründer, som realiserte drømmene sine. Med sine kjappe replikker og stand-up show er han en svært ettertraktet foredragsholder. Latter er sentralt, og folk som har sett han på scenen går hjem med vondt i magemusklene og et bredt smil om munnen. Erlend Elias skreddersyr festarrangementer etter kundens ønsker og behov.

Klikk her for å lese mer om Erlend.

Rigmor Galtung

Rigmor Galtung

Norges første kvinnelige stand-up komiker. Hun får i gang både lattermusklene og tankeprosesser med spennende og underholdende foredrag. På 1-2-3 kan Rigmor gå fra å være Siv Jensen til Erna Solberg. Hun kan imitere over 20 kjente personligheter og forestillingene hennes spesialtilpasses etter ønske fra kunden. 

Klikk her for å lese mer om Rigmor.

Heine Totland

Heine Totland

En scenevant konferansier og entertainer med bakgrunn som skuespiller, musiker og programleder. Heine har alltid med gitaren, og blander inn musikalsk underholdning og humoristisk energi i alt han driver med. Han tar gjerne med seg stort eller lite band og gjør forrykende underholdningsinnslag.

Klikk her for å lese mer om Heine.

Geir Gjelten

Geir Gjelten

Geir tilbyr original og levende underholdning som etterlater et stort positivt inntrykk. Med rutine, lun humor og ellevill situasjonskomikk er Geir et sikkert valg, enten du trenger programleder, konferansier, toastmaster eller rett og slett et unikt underholdningsinnslag.

Klikk her for å lese mer om Geir.

Per Inge Torkelsen

Per Inge Torkelsen

Per Inges foredrag handler om å tenke positivt, å åpne seg opp for andre, spre humor og humør, og kose seg i livet – fordi livet er så kort. Book Per Inge som konferansier eller for underholdning. Stand-uperen kan, i større grad enn revy, være dagsaktuell, stand-up-to-date og han kan spesialsy stoffet til den målgruppa han opptrer for.

Klikk her for å lese mer om Per Inge.

Siri Kristiansen

Siri Kristiansen

Hun holder humoristiske og «spot on» foredrag om viktigheten av å tørre å si ifra. Siri går gjennom sine opplevelser med situasjoner der hun i ettertid føler hun burde sagt noe. Fra disse opplevelsene gir hun deg råd om hvordan du kan samle motet til å si ifra i situasjoner du føler du bør, men er redd for konsekvensene.

Klikk her for å lese mer om Siri. 

 

Er du fortsatt usikker? Våre rådgivere har god kunnskap om de forskjellige foredragsholderne og hjelper deg gjerne med å finne den som passer best til nettopp ditt arrangement. Bare løft røret og del dine idéer med oss!

Trenger du hjelp til å finne den perfekte foredragsholderen til ditt arrangement?

Få profesjonelle råd fra våre dyktige konsulenter og gjør arrangementet ditt til en suksess.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.