Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Forretningsmodeller

Foredragsholdere om Forretningsmodeller

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om forretningsmodeller. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Forretningsmodeller

  • Det finnes mange forskjellige forretningsmodeller, noen gamle og velprøvde, andre nye og eksperimenterende. Forretningsmodellen avhenger selvsagt også av hvilken type forretning som drives.
  • En stor bedrift med solid kapital vil f.eks. kunne benytte seg av helt andre forretningsmodeller enn det lille nyoppstartede to-persons firmaet med banklån. Hvilke forskjellige forretningsmodeller finnes og hvordan fungerer de? Hvor detaljert bør en forretningsmodell være, i hvor høy grad bør den gi plass til improvisasjon?
  • Foredrag om forretningsmodeller ser nærmere på de forskjellige strategiene og byr kanskje også på råd og veiledning underveis.