Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Forurensning

Foredragsholdere om Forurensning

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om forurensning. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Forurensning

  • En av de uheldige konsekvensene ved et industrielt og postindustrielt samfunn med stort forbruk, er risikoen for forurensning – og forurensninger er da også et problem vi med årene er blitt mer og mer oppmerksomme på.
  • At mennesket forurenser og på en måte som ikke er sunn for naturen og dyrelivet, er et faktum, men hvor mye vi forurenser, hvor stor skade vi har gjort og gjør, det er stadig oppe til diskusjon. Ikke minst fordi det er en debatt som ikke alltid foregår på vitenskapelige premisser, men som også handler om politikk og økonomi.
  • Hva kan gjøres for å komme forurensningen til ende, hvilke strategier kan settes i gang? Og når er det for alvor for sent å gjøre noe?
  • Foredrag om forurensning tar fatt i disse spørsmålene, også er det lagt opp til emner med potensiale for solid debatt.