Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Fotball

Foredragsholdere om Fotball

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om fotball. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Fotball

Fotball er et spill for to lag med ti utespillere og en målvakt. Man kan ikke bruke hendene og det er om å gjøre å score flest mål.

  • Fotball er på mange måter etter reglene en uhyre enkel sport. Kanskje nettopp derfor er det plass til et hav av unike funksjoner i selve fotballspillet, som både er fysisk såvel som taktisk betonet, med plass til tunge forsvarskjempere, snu midtbanestrategier og elegante angrepsdriblere.
  • Foredrag om fotball kan angripe emnet fra mange forskjellige vinkler; f.eks. rent sportslig med fokus på selve spillet, dets historie, dets interesser, strategier, helter og økonomi, med fokus på fotball som en bedrift, komplett med sponsing og reklameinntekter, men også mindre smigrende sider – slik som kampfiksing f.eks.