Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Frankrike

Foredragsholdere om Frankrike

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Frankrike. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Frankrike

  • Frankrike ligger i Vesteuropa og grenser opp til blant annet Tyskland, Italia og Spania. Landet har en lang historie bak seg, og har i flere perioder vært en av de absolutte stormakter i Europa, blant annet under Napoleon.
  • Frankrike forbindes blant annet med en av verdens mest berømmte vinkultur, med gourmemat og, ikke minst, med sin hovedstad, byenes by, Paris, med det verdenskjente ikon, Eiffeltårnet.
  • Ellers er Frankrike kjennt for sine berømtheter innenfor kunst og kultur, forfattere som Baudelaire, Balzac, Dumas, Hugo og Proust, filmskapere som Godard, Chabrol, Truffaut og Besson, musikere som Hector Berlioz, Edith Piaf, Jean Michel Jarre, Air, David Guetta og Daft Punk.
  • Foredrag om Frankrike kan anta en historisk vinkel, en kulturel, politisk, økonomisk eller se på lidt av alt.