Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Gjør-Det-Selv

Foredragsholdere om Gjør-Det-Selv

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om gjør-det-selv. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Gjør-Det-Selv

  • I en tid hvor alt kan kjøpes for penger via et par klikk på en mus, er gjør-det-selv-bølgen blitt populær. Og det handler om alt fra å bake sitt eget brød til å bygge eget hus.
  • I underholdningsbransjen er det nærmest blitt en overlevelsesstrategi. Man kjenner metoden fra punken i musikkens verden som satte en ære i å gjøre alt selv, og i dag ser man i stigende grad hvordan selv større navn gjør mer og mer selv, fordi de økonomiske omstendighetene har endret seg. Først og fremst grunnet fildeling via nettet.
  • Hvilke former for gjør-det-selv-bølger finnes, og hva kjennetegner den måten å arbeide på? Hvem kan ha nytte av å gjøre det selv og hvorfor?
  • Foredrag om gjør-det-selv ser nærmere på emnet i dets mange nyanser.