Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Hage

Foredragsholdere om Hage

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Hage. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Hage

  • Hageprogrammer er blitt populære på tv, kanskje fordi tanken om ettermiddagsstunder i hagen, med sol og sensommerstemmning, virker avslappende og tiltrekkende på mange mennesker, som føler seg lidt fanget i en travel hverdag.
  •  I gamle dager var hagekunsten en måte å vise seg frem på, og store landsteder overalt i Europa var utstyrt med de flotteste hager, skapt av hagearkitekter, som ble regnet som kunstnere i deres fag.
  • Det er nok de færreste hager, som idag kan konkurrere med Versailles, men mindre kann også godt gjøre det. Det handler jo om hva for en hage man selv ønsker seg. Ville blomster kann virke like så fint og fargete som en stor grønnsakshage.
  • Foredrag om hager kan gi konkrete tips til blomster og grønt, men også historiske betraktninger om hagekunst og kultur gjennom tiden rundt omkring i verden.