Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
HSP

Foredragsholdere om HSP

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om HSP. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet HSP

  • HSP står for highly sensitive person, hvilket kan oversettes med høysensitivitet. Disse er mennesker som i høyere grad er påvirkelige av ulik stimuli enn gjennomsnittet.
  • Det kan være snakk om veldig kreative mennesker, men også om mennesker, som f.eks. kan føle seg forstyrret av hva andre typisk vil se som små detaljer eller mindre forstyrrelser, og som derfor kan ha vanskelig ved å fungere på samme vilkår som andre.
  • Høysensitive mennesker skal leve med denne tilstanden livet igjnnom, men det finnes forskjellige strategier, som gjør det lettere og som likefrem kan lære den enkelte å fokusere på det positive i trekken og kanskje få noe godt ut av dem.
  • Foredrag om HSP, høysensitivitet, ser nærmere på dette emnet og relaterte spørsmål.