Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Humor

Foredragsholdere om Humor

Foredragsholdere om humor kan både være eksperter innen forskjellige temaer, som bruker humor i deres foredrag til å fange publikum eller til å snakke om emner, som kan være vanskelig eller kjedelig. Det kan også være morsomme TV-personligheter og komikere, som du kjenner for deres humor. Derfor kan foredrag om humor også være alt fra morsomme foredrag, foredrag om hvorfor humor er viktig til stand-up shows med våre komikere.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Humor er viktig for foredrag, fordi det kan åpne opp noen debatter som ellers kan være vanskelig og snakke om. Et eksempel på et slikt emne er mobbing. Desuten har vi mange foredragsholdere om humor, som holder oppkvikkende og positive foredrag og bruker humor til å oppnå en positiv stemning.
  • Foredragsholdere om humor kan også holde underholdende foredrag om hvorfor det er viktig å gjøre plass til humor på arbeidsplassen. Her kan humoren gjøre en kjempe forskjell innen arbeidsmiljø og arbeidsglede.
  • Humorforedrag kan også utelukkende være til for å være morsomt. Det for for eksempel være for å skjemme bort dine medarbeidere etter en lang dag med konferanser og møter.