Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Innkjøp

Foredragsholdere om Innkjøp

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om innkjøp. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Innkjøp

  • Enten det handler om en stor bedrift som kjøper inn produkter fra diverse varelager verden over eller om fru Hansen reiser til Rema 1000 på en lørdag for å gjøre storhandel, handler det mye om det samme – nemlig å gjøre en god handel.
  • Det som er med på å gjøre en god handel er et typisk spørsmål om å være på rett sted og rett tid; forsyninger og etterspørsel. Er forholdene gunstige, så kan man gjøre gode innkjøp.
  • Hvilke forhold spiller inn hvis det skal gjøres gode innkjøp? Pris og kvalitet er opplagte parametre, men hva med f.eks. slikt som etikk og moral? Det er også av betydning at produktene ikke er fremstilt av slavearbeidere under kummerlige vilkår.
  • Foredrag om innkjøp kan handle om alle disse forskjellige emnene samt flere.