Lasting innhold ...

stein milward

Motivasjonsteknikker på arbeid og hjemmebane – Stein Milward

Hva er hovedbudskapet i dine foredrag? Hovedbudskapet i mine foredrag er den viktige sammenhengen mellom vår egen motivasjon og resultater vi oppnår både på jobb og privat. Derfor er en viktig del av mitt innlegg også motivasjonsteknikker.   Hvordan pleier publikum å reagere når du holder foredrag? Til min overraskelse ble jeg nominert til «Årets […]

Hva er hovedbudskapet i dine foredrag?

Hovedbudskapet i mine foredrag er den viktige sammenhengen mellom vår egen motivasjon og resultater vi oppnår både på jobb og privat. Derfor er en viktig del av mitt innlegg også motivasjonsteknikker.

 

Hvordan pleier publikum å reagere når du holder foredrag?

Til min overraskelse ble jeg nominert til «Årets Foredragsholder» i konkurranse med 450 andre foredragsholdere – så publikum reagerer tydeligvis positivt:-)

 

Hvordan forbereder du deg til et foredrag?

Under forberedelsene går jeg gjennom hjemmesider til bedriften, ringer og evt. forberedende møte. Alltid litt nervøs før et foredrag enda jeg har drevet med dette i 20 år. God forberedelse gjør at jeg slapper av – og på scenen er det «fullt trøkk». Jeg elsker jo dette!

 

Hva får du personlig ut av å være foredragsholder?

Får masse energi og impulser av å holde foredrag. Og mange herlige opplevelser. Kommer ofte til samlingen kvelden før og snuser litt på atmosfæren og utfordringer.

 

Hvor viktig er humor i dine foredrag?

Humor og selvironi er helt sentralt i mine foredrag. Snakker også om mine fiaskoer. Dette er jo virkeligheten.

 

Har du noen høydepunkter fra din karriere som foredragsholder?

Ja mange høydepunkter. Det største var nok på Stenungsbaden Hotel i Gøteborg hvor 450 personer sto etter mitt foredrag under hele avspillingen av «Gabriels Obo» med Arve Tellefsen. Kunne dødd av glede!

 

På hvilken måte er dine foredrag unike?

Ingen – eller alle foredrag er unike. Min vinkling er å snakke om det jeg selv har opplevd som direktør i noen av Norges største bedrifter – med helt normal utdannelse og evner. Noen tilbakemeldinger er at dette var annerledes og overraskende positivt. Senest fra Hoved.org. VIRKE der oppdragsgiver ikke engang likte foredragsholdere:-) 300 i salen!

 

Kan du beskrive deg selv som foredragsholder med tre ord?

Tja – er i hvert fall meg selv på godt og vondt,- men ord som går igjen i evalueringer er inspirerende, ydmyk og masse energi.

 

Kan du kort si noe om hva som karakteriserer en god selger?

En god selger/medarbeider er oppglødd over sin jobb!