Lasting innhold ...

Intervju med Trond Ullenes

Forandring starter hos deg – Intervju med Trond Ullenes

Hva er hovedbudskapet i dine foredrag? Ønsker du forandring, er det DU som må gjøre noe annerledes.   Hva skiller ditt foredrag fra andre om samme tema? Hvert foredrag skreddersys til kundens behov. Jeg bruker mange jordnære eksempler og en miks av humor og alvor. Jeg liker også godt å ha dialog med salen, samt […]

Hva er hovedbudskapet i dine foredrag?

Ønsker du forandring, er det DU som må gjøre noe annerledes.

 

Hva skiller ditt foredrag fra andre om samme tema?

Hvert foredrag skreddersys til kundens behov. Jeg bruker mange jordnære eksempler og en miks av humor og alvor. Jeg liker også godt å ha dialog med salen, samt legge inn enkle øvelser og oppgaver hvis det er mulig.

 

Hva ønsker du at publikum skal sitte igjen med etter å ha hørt et foredrag av deg?

Inspirasjon til handling, og konkrete tips og verktøy de kan ta i bruk umiddelbart.

 

Hvem henvender foredragene dine seg til?

Publikummet mitt består ofte av ledere, personalgrupper, organisasjonsmedlemmer eller idrettsutøvere.

 

Kan du beskrive deg selv som foredragsholder med tre ord?

Tankevekker, historieforteller, nær.

 

Hva får du personlig ut av å være foredragsholder?

Det er i høy grad personlig utvikling. Jeg lærer noe nytt hele tiden, og får innblikk i et mangfold av folk og yrker. Jeg blir ydmyk og glad når jeg kan bidra til å skape positiv forandring i menneskers liv. Samtidig er det jo slik at jeg inspirerer/påminner meg selv samtidig som jeg inspirerer publikum.

 

Hva inspirerer og/eller motiverer deg?

Folk som klarer å reise seg i motgang, og som får ting til mot alle odds.

 

Hvordan forbereder du deg til et foredrag?

Hvert foredrag er unikt og krever sin spesielle forberedelse. Jeg forbereder meg både faglig og mentalt. Allerede ved første henvendelse begynner jeg å jobbe med foredraget i hodet, tuner inn på målgruppen, lager tankekart og noterer eksempler. Ideell mental oppladning er en time i naturen + visualisering + et sjøbad, året rundt!

 

Det blir sagt at du er ekspert på å utfordre folk til å bli den beste utgaven av seg selv. Hva er dine beste tips?

Din energitilstand er helt avgjørende for hvordan du møter mennesker, situasjoner og arbeidsoppgaver. Det finnes bare to tilstander du kan være i, enten «beautiful state» (uanstrengt, go’følelser) eller «limited state» (motstand, ubehagelige følelser.) Vær bevisst hvilken du er i, og lær deg teknikker for å skifte tilstand når som helst.

 

Kan du kort si noe om innholdet i foredraget «Jeg – en suksesskollega»?

Det handler om bevisstgjøring av hvordan vi påvirker hverandre på jobben, og hvordan vi kan hente ut det beste i hverandre. Foredraget gir konkrete nøkler til suksess i en personalgruppe.

 

Har du noen spennende prosjekter om dagen, eller jobber du med et nytt foredrag?

Sammen med kollegaer i Inspirato Group Global jobber jeg med lanseringen av et unikt kommunikasjons- og konflikthåndteringsverktøy. Det er nytt i Norge, og vi ser et enormt potensiale. Test-versjonen har blitt utrolig godt mottatt, og vi er i dialog med en samarbeidspartner om en full-versjon. Det blir spennende å se hvor stort dette kan bli! Vi har rettigheter i Norge, med muligheter for utvidelse til andre land i Europa.