Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
IT-Sikkerhet

Foredragsholdere om IT-Sikkerhet

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om IT-sikkerhet. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet IT-Sikkerhet

  • I et informasjonssamfunn som det vi lever i, hvor alle kommuniserer daglig elektronisk via nett og telefon blir spørsmålet om IT-sikkerhet mer og mer viktig nesten dag for dag.
  • De fleste helt ordinære hverdags-IT-brukere kjenner til virusprogrammer, til malware og til spyware. I den potensielt farligere enden av skalaen finnes også deciderede hackerangrep.
  • Hva kan man gjøre for å oppnå større IT-sikkerhet, som bedrift og som privatperson? Og hvor stor er trusselen egentlig, både mot virksomheter og mot den enkelte private bruker?
  • Foredrag om IT-sikkerhet dykker ned i emnet og forsøker å se på de mange forskjellige forholdene, som gjør seg gjeldende.