Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
IT

Foredragsholdere om IT

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om IT. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet IT

  • IT omhandler den teknologiske utviklingen som er relatert til informasjonsstyring – både hos private og i større sammenhenger. To sentrale begreper er her hardware som er de fysiske komponentene og software som er den programmeringsmessige delen.
  • Foredrag om IT og computere kan behandle disse emnene, men har ofte et mer spesifikt mål. Det er ofte i forbindelse med fremtidens computere og muligheter for virksomheter og private.
  • Bli inspirert av eksperter og visjonære – alle med viten om IT både i dag og i fremtiden. Foredrag om IT og computere kan være av personer som har opplevd utviklingen på nært hold og som kan fortelle om oplevelser og erfaringer med det. Foredrag om IT og computere kan være gode for virksomheter som vil ha et bud på hvordan den digitaliserende fremtiden ser ut.