Lasting innhold ...

Kina

Foredragsholdere om Kina

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Kina. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Kina

  • Kina er en av verdens eldste sivilisasjoner og er i dag det landet i verdens med størst befolkning – på over en milliard.
  • I dag har republikken Kina et kommunistisk styre, men samtidig dominert av en fremadstormende kapitalistisk inspirert økonomi, noe som gjør landet til en særdeles mektig handelspartner.
  • Kina besitter en rik og spennende historie, spekket med deler av filosofi, krig, mysterium, fabelvesner, religion og kampsport.
  • Foredrag om Kina handler om landets historie og kultur såvel som om den aktuelle situasjonen, f.eks. Kinas til tider vanskelige forhold til vesten, som på den ene siden driver handel med det gigantiske riket, men som samtidig påpeker f.eks. problemer med menneskerettigheter.