Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Kriminalitet

Foredragsholdere om Kriminalitet

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om kriminalitet. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Kriminalitet

  • Hvilke tiltak kan være fornuftige, og hvordan utbedres kriminelle tendenser i samfunnet? Hvilken rolle spiller kriminalitet i hverdagen, og hvordan er sammenhengen mellom eksempelvis kriminalitet og unge.
  • Foredrag om kriminalitet er typisk med fokus på samfunnets rolle i forhold til kriminaliteten, men i tillegg er det også foredrag om de mer berømte straffesakene hvor forskjellige saker presenteres.
  • Foredrag om kriminalitet kan også være en personlig fortelling fra advokater som forteller om saker som har havnet på skrivebordet og vært i rettsalen gjennom en karriere.
  • Book foredrag som enten beskriver og gir viten om kriminalitet – eller få et debattskapende foredrag om sammenhenger, årsaker og virkninger.