Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Kroppsspråk

Foredragsholdere om Kroppsspråk

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om kroppsspråk. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Kroppen er sjelens speil og kroppsspråket dens sladrehank. Slik lyder et gammelt ordtak. Kommunikasjon og kropsspråk er uten tvil et av de mest etterspurte emnene når det kommer til foredrag, kurs, workshops og som emne for konsulenter.
  • I foredrag om kroppsspråk setter foredragsholderne fokus på hvordan vårt kroppsspråk virker på mottakeren og hvilken betydning det har på våres tilgang til andre mennesker – både personlig og profesjonelt. Foredrag om kroppsspråk og kommunikasjon kan således både brukes til øke arbeidsglede, intern kommunikasjon i organisasjonen og til å styrke salg og service.
  • Kroppsspråket blir her satt til debatt av våres foredragsholdere, ofte med et glimt i øyet og et smil på leppen. Foredrag om disse emnene er typisk underholdende. Det er lagt opp til noen lærerrike timer med et foredrag om kropsspråk.