Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Lingvistikk

Foredragsholdere om Lingvistikk

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om lingvistikk. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Lingvistikk

  • Lingvistikk er læren om språk, språkvitenskapen. Hvor stammer språket fra og hvordan har det utviklet seg opp igjennom tiden.
  • Det finnes regler, grammatikk og fonetikk, men språket er rikt og mangfoldig, og det kommunikasjonsverktøyet som binder oss sammen som mennesker.
  • Foredrag om språk kan bl.a. dreie seg om grammatikk, fonetikk og semantikk, men også om språkhistorie, slang og måten språket brukes i f.eks. litteraturen, filmens eller musikkens verden.
  • Og så behøver ikke språk å være et kjedelig tema med masser av kasus som man husker det fra folkeskolen. Det finnes mange foredragsholdere innenfor emnet som er utstyrt med gode og overbevisende formidlingsevner.