Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Litteratur

Foredragsholdere om Litteratur

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om litteratur. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Litteratur

  • Her finner du foredrag som handler om litteratur. Litteraturen er en av de grunnleggende kunstneriske disipliner og det sprer seg på både skjønn- og faglitteratur, som er en grunnleggende del av de fleste nasjoners kulturarv.
  • Foredrag om litteratur kategoriserer seg typisk av to typer foredrag – foredrag vedrørende forfatterens eget forfatterskap og verk, hvor forfatteren forteller om tanker og overveielser som har vært under skapelsen av en bok. Andre foredrag kan være med fokus på annen litteratur.
  • Denne typen er ofte enten med fokus på enkelte forfattere eller på en bredere gjennomgang av litteraturhistorien innenfor forskjellige områder. Foredrag om litteratur er velegnet til biblioteker, opplysningsforbund og menighetsråd.