Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Livsstil

Foredragsholdere om Livsstil

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om livsstil. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Livsstil

  • Hvordan lever folk livene sine? Livsstil er et av tidens store ord, hvor fokus er på skapelsen av identitet. Livsstil er ofte enten geografisk eller kulturelt betinget og avgrenset.
  • Men med den lette adgang til nye kulturer og reisemål opplever verden en i stadig høyere grad en sammenflettet livsstil. Foredrag om livsstil handler om enten samfunnsutvikling eller forskjellige aspekter av livsstil – fra familie til individ. Et foredrag om livsstil kan være med på å sette vanene våre under lup.
  • Foredrag om livsstil er ofte humoristiske, i det de rammer inn i våres vaner og livsstil, så vi kan le av oss selv og se oss selv utenfra – hvorfor gjør vi, og hva skal det til for å endre livsstil.
  • Foredrag om livsstil kan være velegnede til store, åpne foredrag, men det kan også være virksomheter som vil ha et innblikk i de forskjellige livsstilene og vite hvordan folk bor og lever.