Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Mat og drikke

Foredragsholdere om Mat og drikke

Vårt utvalg av foredragsholdere om mat og drikke dekker et bredt spektrum av eksperter og spesialister. Derfor kan foredragsholdene være alt fra anerkjente leger og næringseksperter eller mennesker som er svært pasjonerte om en bestemt slags mat eller drikke. Så her finner du de beste foredragene innen gastronomi, kosthold, livsstil og andre spesifikke emner innen mat og drikke.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Foredragsholdere om mat og drikke kan holde relevante foredrag for alt fra offentlige institusjoner og skoler til bedrifter og organisasjoner. Og felles for dem alle er at de setter fokus på den mat og drikke vi inntar – hva enn det er i relasjon til sunnhet eller kvalitet.
  • Foredrag om mat og drikke kan brukes som underholdning eller som et mer alvorlig foredrag for å ta opp vanskeligere emner som kosthold og sunnhet gjennom mat og drikke.
  • Mat og drikke handler ikke bare om det vi selv inntar her i Norge. Det kan også se på andre kulturers forhold til mat og drikke eller hvordan vårt forhold til mat og drikke har forandret seg gjennom historien.

Syns du, det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.