Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Meditasjon

Foredragsholdere om Meditasjon

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om meditasjon. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Meditasjon

  • Det finnes mange forskjellige former for meditasjon, men felles for dem alle er at det handler om å oppnå balanse og fokus.
  • Vi forbinder ofte meditasjon med østens mystikk og religioner, kanskje ikke minst forskjellige former for indisk religion, buddhisme eller for den saks skyld orientalsk kampkunst.
  • Du kan benytte meditasjon i mange sammenhenger. For eksempel i forbindelse med sportpresentasjoner eller konserter, teaterpresentasjoner eller eksamener – situasjoner som krever en større grad av konsentrasjon og/eller innlevelse.
  • Foredrag om meditasjon kan handle om meditasjonens mange former, men også konkret om meditasjonsteknikker og bruksmuligheter.