Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Midtøsten

Foredragsholdere om Midtøsten

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Midtøsten. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Midtøsten

  • Midtøsten ligger øst for middelhavet og nordøst for Afrika. Området er geografisk en del av Asia, men er på mangen måter veldig forskjellig fra resten av kontinenten.
  • De største landene i Midtøsten er Egypt, Syria, Irak, Saudi-Arabia, Jordan og Lybia. Staten Israel ligger også i området.
  • Foredrag om Midtøsten er oftest med grunnlag i de konflikter, som har preget regionen i mer enn 50 år. Foredragene kan enten være om historiske elementer eller den aktuelle politiske situsjonen.
  • Foredrag om Midtøsten kan være personlige fortellinger – det kan være journalister som har stått i midten av konfliktene for å rapportere hjem, men det kan også være fortellinger om bortførte barn og de mangen forskjellige kulturer som finnes i Midtøsten.