Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Minoriteter

Foredragsholdere om Minoriteter

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om minoriteter. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Minoriteter

  • I de fleste samfunn finnes det forskjellige minoritetsgrupper, og således naturligvis også i det norske. Spørsmål omkring minoriteter er også i høyere grad blitt en del av f.eks. den politiske debatten.
  • Det finnes mange forskjellige former for minoriteter; seksuelle minoriteter, religiøse minoriteter, etniske minoriteter. Skal alle behandles likt? Eller skal alle behandles rettferdig?
  • Hvordan håndterer man problemer i forhold til minoriteter? Hvordan sikrer man rettigheter og unngår, at det f.eks. drives hets mot visse minoriteter?
  • Foredrag om minoriteter kan handle om minoritetdebatten på et overordnet nivå, men også ta fatt på spesifikke emner relatert til spesifikke minoritetsgrupper eller saker.