Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Mozart

Foredragsholdere om Mozart

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Mozart. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Mozart

  • Wolfgang Amadeus Mozart var en østerriksk komponist som levde fra 1756 til 1791. Han regnes i dag som en av de absolutt største komponistene i verdenshistorien.
  • Mozart var vidunderbarn som både spilte og komponerte i en veldig tidlig alder. I sitt voksenliv skapte han adskillige mesterverk som stadig spilles i konsertsaler verden over den dag i dag. Blant de mest kjente verkene er symfoni nr. 25 og 40, operaene Tryllefløyten og Figaros bryllup, samt den dystre dødsmessen Requiem.
  • Hvem var Mozart egentlig? Var han så sær og eksentrisk som det fortelles? Og hvordan kan det være at en av verdens største musikalske genier døde i absolutt fattigdom?
  • Foredrag om Mozart kikker nærmere på den store klassiske mesteren.