Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Narkotika

Foredragsholdere om Narkotika

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Narkotika. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Narkotika

  • Foredrag om missbruk og narkotika finner du her. Narkotika er et euforiserende stoff, som ofte kan gi brukeren en midlertidlig lykkefølelse, men samtidig er det veldig vanedannende og farligt.
  • Missbruk kan anta en lang rekke former med mangen forskjellige gjenstander som fokus for missbruket. Et av de mest normale former for missbruk er euforiserende stoffer og alkohol. Narkotika og missbruk av narkotika rammer en vesentlig del av befolkningen – fra ung til gammel.
  • Foredrag om missbruk og narkotika kan være passende til foreninger, som fokuserer på dette – både for missbrukere, men også for pårørende. Foredrag om missbruk og narkotika kan f.eks. være en personlig fortelling – av for eksempel en tidligere missbruker eller av en pårørende. Men det kan også være en ekspert på området, som kan fortelle hvordan det påvirker kroppen.