Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Natur

Foredragsholdere om Natur

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om natur. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Natur, klima og miljø har blitt noen av de mest sentrale temaene i moderne konferanser og til seminarer. Det handler om CSR, CO2 og miljøhensyn. Det handler også om naturen, dyr og planer. Emnet dekker altså en bred vifte av foredrag og muligheter.
  • Foredrag om natur er velegnet både til åpne forsamlinger, hvor man er interresert i å samle en masse mennesker samt til virksomheter og organisasjoner som er interresert i å sende et signal omkring deres sosiale ansvar.
  • Fokus kan enten være selve debatten om naturen og miljøet, eller det kan være med fokus på spesifikke naturbegivenheter. Det kan både handle om dyr og planter, naturkatastrofer og fremtidens natur.