Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Nettverksbygging

Foredragsholdere om Nettverksbygging

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om netverksbygging. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Nettverksbygging

  • En av de mest hurtigvoksende trendene i næringslivet er fokus på nettverksbygging. Evnen til å bygge opp og pleie et sterkt nettverk er essensielt for både ledere og medarbeidere, for det er reelle kontakter som styrker enhver organisasjon eller virksomhet som får adgang til det.
  • Evnen til å bygge nettverk, også kjent som networking, kan gjennom foredrag styrkes, så man får en rekke redskaper til å utvikle egne nettverk. Det kan enten være eksternt eller internt i virksomheter.
  • Foredrag om nettverksbygging er typisk redskapsorienterte, hvor det presenteres en rekke øvelser og gode råd som kan gjøre den enkelte til en bedre nettverksbygger. Foredragene kan også være med formål om å motivere medarbeiderne til i høyere grad å møte og utveksle ideer med andre. Foredrag om nettverksbygging kan dermed med fordel brukes i virksomheter.