Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Økonomi

Foredragsholdere om Økonomi

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om økonomi. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Økonomi

  • Økonomi er et grunnleggende prinsipp i den moderne verden – det er i form av økonomisk politikk, mikro- og makroøkonomi. Foredrag om økonomi er derfor av uhyre interesse og betydning for ikke kun virksomheter, men også privatpersoner.
  • Foredrag om økonomi kan handle om økonomiens betydning for samfunnet, det kan være i form av foredrag vedrørende forskjellige aspekter av den økonomiske tilstanden i forhold til både private og næringsliv, det kan være i form av foredrag om økonomiens historie og det kan være i form av foredrag om økonomiske trender og tendenser i forhold til fremtidige økonomiske situasjoner og tiltak.
  • Det er dessuten foredrag innenfor helt spesifikke bransjer og emner som derved er relevant for nettopp den enkelte kunde. Ikke minst i forbindelse med den økonomiske krisen, som rammet i 2008 har det vært stor etterspørsel etter økonomiske trender og tendenser.