Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Organisasjonskultur

Foredragsholdere om Organisasjonskultur

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om organisasjonskultur. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Organisasjonskultur

  • Alle organisasjoner har sin egen kultur med normer, holdninger, grupperinger osv. Organisasjonskulturen påvirker vår arbeidshverdag og er direkte avgjørende for arbeidsglede, trivsel og effektivitet.
  • Foredrag om emnet organisasjonskultur spenner over ett bredt felt. De kan handle om alt fra arbeidsglede, likestilling og helse til kommunikasjon, ledelse og medarbeideransvar.
  • Det kan også handle om hvordan fremtidens organisasjoner kommer til å se ut og hvilke verdier som kommer til å være viktige i morgendagens bedrifter.
  • Foredragene med organisasjonskultur som tema passer deg og din bedrift som vil skape forutsetninger for en velfungerende arbeidsplass.
  • I disse foredragene får du konkrete verktøy for å legge til rette for et godt arbeidsmiljø for de ansatte.