Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Pedagogikk

Foredragsholdere om Pedagogikk

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om pedagogikk. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Pedagogikk

  • Pedagogikk kan defineres som det spenningsfeltet som tar for seg oppdragelse og undervisning, og som inneholder felter som pedagogisk filosofi, pedagogisk psykologi og pedagogisk sosiologi blant andre.
  • Her finner du foredrag om pedagogikk som er læren om undervisning, utdannelse og oppdragelse. Foredrag om pedagogikk er veldig populært og henvender seg både til foreldre og personale i barnehager og skoler som gjerne vil ha et spennende og lærerikt innblikk i forskjellige emner innenfor pedagogikken.
  • Av mulige emner kan bl.a. nevnes barns språkbruk, barns humor, innlæring, urolige elever, familiens rolle, atferd og oppdragelse. Det kan være med fokus på spesielle situasjoner eller mer generelt om oppdragelse, og er derfor et optimalt foredrag for institusjoner som arbeider med barn, såvel som for grupper av foreldre som ønsker større innsikt i hvordan oppdragelse best kan oppnås.