Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Positiv Aldring

Foredragsholdere om Positiv Aldring

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om positiv aldring. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Positiv Aldring

  • Vi blir alle eldre, ihvertfall hvis vi lever lenge nok. Godt nok har både magien og vitenskapen – samt ikke minst tv-reklamene – fra tid til annen lovet evig ungdom, men inntil videre er det i det store bilde så som så med resultatene.
  • Med alderen følger, ihvertfall for de fleste, en form for forfall, både fysisk og mentalt, i større eller mindre grad, og derfor er det naturlig grunn til bekymring. Men er det å bli eldre kun ensidig dårlig?
  • Når man blir eldre vinner man også større forståelse gjennom større livserfaring – begrepet positiv aldring handler om å fokusere på de positive aspektene ved det å bli eldre.
  • Foredrag om positiv aldring kikker nærmere på begrepet og forsøker å se på hvilke positive aspekter som inngår i det å bli eldre og gammel.