Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Presse

Foredragsholdere om Presse

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om presse. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Presse

  •  Pressen kalles noen ganger for den fjerde statsmakt, og i et informasjonssamfunn med ytringsfrihet sier det nesten seg selv at pressen, mediene, kan oppnå meget stor makt.
  • Jo større makt pressen oppnår, jo mer er det bruk for god presseetikk og moral. Pressen må være fri og ikke mulig å betale eller bestikke. Samtidig må den også vise et ansvar og en forståelse for menneskene som omtales i pressen.
  • Foredrag om presse vil typisk ta fatt på noen av disse emnene, og kanskje også samtidig se på pressens historie og pressens forhold i andre deler av verden.
  • Her hjemme tar vi pressefrihet for gitt, men er det til en viss grad en illusjon? Hvor fri er pressen egentlig når det kommer til stykket, og hvilke interessekonflikter skal man være oppmerksom på?