Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Presseomtale

Foredragsholdere om Presseomtale

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om presseomtale. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Presseomtale

  • Det sies at det ikke finnes dårlig presseomtale, men det er nok en sannhet med modifikasjoner. Ihvertfall kan presseomtale, ikke minst den rette av slaget i mange tilfeller være veldig avgjørende.
  • Presseomtale er f.eks. vesentlig hvis man er en såkalt offentlig person. Det kan være som musiker, skuespiller, sportsstjerne, men også blant politikere er presseomtaler et særdeles vesentlig område, for det er bl.a. gjennom pressen at man kan vinne valg.
  • Hva kan man gjøre for å få presseomtale – og for å sikre seg en god omtale vel å merke? Pressen er selvsagt fri her til lands, men hvor påvirkelig er den når man kikker den i sømmene?
  • Foredrag om presseomtale ser nærmere på hva presseomtale er av en størrelse, på hva man kan gjøre for å oppnå god presseomtale og på hva presseomtale kan bety.