Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Prosjektstyring

Foredragsholdere om Prosjektstyring

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om prosjektstyring. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Prosjektstyring

  • Hva skal til for å styre et prosjekt av en viss størrelse? Når først idéen er født og prosjektet skal føres ut i livet begynner det ordentlig harde arbeidet, og det er ikke alltid like enkelt.
  • Prosjektstyring er en disiplin som typisk krever en god porsjon planlegging, en evne for strategi og samarbeid, en forståelse for budsjett og økonomi samt en viss respekt for deadlines. Skal man f.eks. arrangere en konsert eller en sportsbegivenhet, så hjelper det ikke om man ikke er klar, når publikum er på plass på datoen.
  • Hvorfor er det slik at noen mennesker er gode til prosjektstying og tilsynelatende evner å holde mange baller i luften, få nye idéer, og alt sammen uten samtidig å stresse?
  • Foredrag om prosjektstyring byr typisk på konkrete tips og verktøy som kan hjelpe til med å sørge for at prosjektet ender som en suksess og ikke en fiasko.