Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Psykologi

Foredragsholdere om Psykologi

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om psykologi. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Psykologi

  • Psykologi er enkelt fortalt læren om menneskers atferd herunder hvilke faktorer som påvirker våre reaksjoner, følelser, drømmer og forestillinger. Blant psykologiens sentrale personligheter står Sigmund Freud og Carl Gustav Jung.
  • Psykologien er en sentral lære i nåtidens samfunn – og den spiller en stor rolle både på det personlige, det samfunnsmessige og det kulturelle plan. Psykologiske konsultasjoner har blitt mer og mer akseptert og inngår som en stor del av mange menneskers hverdag.
  • Foredrag om psykologi kan målrettes til forskjellige grupper f.eks. om det psykiske arbeidsmiljø og stress, fødsel, barn, tenåringer og familieliv. Det kan også være foredrag om psykologi i form av psykologiske lidelser eller et generelt overblikk over psykologiens rolle i dag. Foredrag om psykologi egner seg godt til både foreninger og virksomheter.