Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Rådgiverrollen

Foredragsholdere om Rådgiverrollen

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om rådgiverrollen. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Rådgiverrollen

  • Rådgiverrollen kan dekke over mange og meget forskjellige situasjoner, fra den personlige, hvor man rådgiver en venn om et bristet kjærlighetsforhold til den profesjonelle, hvor man som ansatt konsulent skal rådføre en bedrift i forbindelse med en vanskelig situasjon.
  • Det vil ofte gjøre en forskjell om man som rådgiver er lønnet eller ikke, primært fordi den lønnede rådgiveren, konsulenten, i mange tilfeller kan være involvert i spesifikke ansvarsområdet, hvilket selvsagt potensielt kan medføre ganske alvorlige konsekvenser.
  • Hvordan fungerer man best som rådgiver, og hva kan man gi råd om? Forventes man å være ekspert og ufeilbarlig? Eller er man nødt til å kommunisere veldig tydelig, hvis man selv er grundig i tvil?
  • Foredrag om rådgiverrollen ser nærmere på denne spesifikke rollen, på hvordan den tar seg ut i forskjellige situasjoner og mer til.