Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Akershus Fylkeskommune

På denne siden finner du referanser fra Akershus Fylkeskommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Akershus Fylkeskommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

Han er en inspirerende person som får en til å reflektere over det han sier. Hen er veldig imøtekommende og fanger opp signaler fra publikum. Vi er veldig fornøyd, det var et veldig bra foredrag og ikke minst at han fikk til å gjøre såpass mye på den lille tiden han hadde.

sitat: Susanne Mobæk, miljøarbeider
Se foredragsholder
Terje Svabø

Foredrag med: Terje Svabø

"Svabø fungerte som konferansier. Han var godt forberedt og enkel å samarbeide med. Han kunne stoffet og var rett mann til oppgaven."

sitat: Enhetsleder Ole Kjendlie
Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

"Vi arrangerer samlinger for våre virksomhetsledere 2 ganger i året, hvor ca. 60 stykker er til stede hver gang. Dette er møter, hvor vi tar opp aktuelle temaer, og hvor vi også inviterer inn en ekstern foredragsholder som kan gi oss litt faglig «påfyll». Nå i juni var vi så heldige å ha besøk av Per Henrik Stenstrøm! AFK er en stor og kompleks organisasjon, hvor vi naturlig nok har en rekke utfordringer organisatorisk og mellom-menneskelig. Det var derfor en fryd å høre på Per Henriks beskrivelser av ulike personlighetstyper satt inn i et helhetlig perspektiv. Han tar de ulike personligheter helt på kornet, så dette var både relevant, motiverende og - ikke minst - underholdende! Per Henrik har en lett og profesjonell stil og involverer deltagerne underveis på en positiv måte. Vi har etter dette foredraget fått et mer bevisst forhold til omgang med kollegaer og andre! Jeg kan absolutt anbefale Per Henrik som foredragsholder, og vi kommer til å invitere ham tilbake til oss ved en senere anledning!"

sitat: Kristin Ødegaard, HR Direktør