Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Arbeids- og velferdsdirektoratet

På denne siden finner du referanser fra Arbeids- og velferdsdirektoratet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Arbeids- og velferdsdirektoratet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Sigurd Granmark

Foredrag med: Sigurd Granmark

God kommunikasjon med publikum. Kunnskapsrik, personlig og klok bruk av humor. Troverdig og kloke ord til ettertanke. Sigurd anbefales på det varmeste!

sitat: Tommy Grav, seniorrådgiver

"Super gjennomføring! Temaet i foredraget hans passet oss meget bra og gjennomføringen var bedre enn jeg hadde forventet på forhånd. Hadde fin dialog med Stig Andersen på i forkant og jeg følte han lyttet til vårt behov, forstod hva vi kunne tenke oss og leverte i henhold til det vi hadde avtalt."

sitat: Seniorrådgiver Trond Wetlesen
Se foredragsholder
Sigurd Granmark

Foredrag med: Sigurd Granmark

"God kontakt og meget god oppfølging av vår kontaktperson for dette oppdraget."

sitat: Mette Stamnes Johnsen, Administrasjonskoord
Se foredragsholder
Tone Lise Forbergskog

Foredrag med: Tone Lise Forbergskog

“Hei Tone Lise! Her er en fabelaktig evaluering av deg. Du fikk også poengsum laaaangt over gjennomsnittet. Artig!! Takk for ditt bidrag. Det må vi si! Mandagsklem fra Tommy og Elisabeth. Kommentarer fra deltakerne: Engasjerende, samflærende og til ettertanke. Fantastisk bra!, Rørende, engasjerende og inspirerende!, Terningskast 7!, WOW! Det beste fra begge dager!, Fantastisk - liv og teori i samsvar. Flott oppfordring til oss alle!"

sitat: Elisabeth Munch-Ellingsen, Seniorrådgiver
Se foredragsholder
Renate Skaue Jørgensen

Foredrag med: Renate Skaue Jørgensen

"Innertier. Traff godt i sammenhengen."

sitat: Tommy Grav, Seniorrådgiver