Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Bergen offentlige bibliotek, avd. Bjørgvin fengsel

På denne siden finner du referanser fra Bergen offentlige bibliotek, avd. Bjørgvin fengsel. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Bergen offentlige bibliotek, avd. Bjørgvin fengsel eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

"Marco traff sitt publikum.Jeg visste at det kom til å bli bra, men det ble enda bedre enn forventet. Han er en nær og strålende formidler og inspirator. Startet med å håndhilse på sitt publikum! Budskapet blir lettere å ta inn fordi han bruker seg selv og sine egne opplevelser, dette styrker foredragets tema.
Jeg videresender noen tilbakemeldinger fra deltakerne: Han var veldig fin, han. Skikkelig bra, når kommer han igjen? Fin fyr, skulle gjerne hatt han på tomannshånd. Veldig inspirerende! Budskap til ettertanke og etterlevelse."

sitat: Eva Gjuvsland, Spesialbibliotekar