Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Handelshøyskolen BI

På denne siden finner du referanser fra Handelshøyskolen BI. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Handelshøyskolen BI eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Tom Nordlie

Foredrag med: Tom Nordlie

"Først og fremst vil jeg si tusen takk for et inspirerende og personlig foredrag! Vi har fått en god del tilbakemeldinger – og kun positivt. Vi kan med trygghet si at du var dagens høydepunkt! Igjen, takk for innsatsen."

sitat: Fredrik Ringstad
Se foredragsholder
Kathrine Aspaas

Foredrag med: Kathrine Aspaas

”Prosjektet til Kathrine Aspaas er antagelig tiårets viktigste. Også sett fra en kritisk, kynisk bitch som meg selv.”

sitat: Linda Lai, Professor
Se foredragsholder
Saera Khan

Foredrag med: Saera Khan

"Jeg har hatt Saera som gjesteforelesere på master of management-programmet 'Nyskaping og kommersialisering' tre ganger de siste årene. Her har hun snakket om hvordan arbeide med prosjektoppgaven – som er et viktig ledd i den utfordrende oppgaven å omsette innovasjonsteori til praksis. Hun har presentert løsninger på denne oppgaven på en svært god måte, og hun er en svært god og inspirerende foreleser og diskusjonspartner i klassen. Jeg kan derfor anbefale Saera som en dyktig formidler som skaper entusiasme og innsikt."

sitat: Peder Inge, Førsteamanuensis og Fagansvarlig for master of management-programmet Nyskaping og kommersialisering
Se foredragsholder
Tonje Elisabeth Aarøe

Foredrag med: Tonje Elisabeth Aarøe

"Tonje var nylig gjesteforeleser om Kommunikasjon og Innovasjon på mitt kurs om Organisasjonskommunikasjon og Ledelse. Ved hjelp av sine omfattende erfaringer fra Google og Microsoft, leverte hun en engasjerende presentasjon full av eksempler på hvorfor og hvordan kommunikasjon er hjertet til innovasjon. Mine studenter opplevde foredraget som svært innsiktsvekkede."

sitat: Sut I Wong
Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Samuel traff veldig godt våre studenter med sin utrolige historie. Han evner å engasjere, motivere og inspirere! Han tok seg også tid til å snakke med de som ønsket det etter foredraget. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive - kjempebra foredrag!"

sitat: Sissel Larsen, Studiesjef