Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Brystkreftforeningen Vestfold

På denne siden finner du referanser fra Brystkreftforeningen Vestfold. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Brystkreftforeningen Vestfold eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

Brystkreftforeningen Vestfold var så heldig å få Bianca Simonsen som foredragsholder på vårt medlemsmøte i april. Covid-19 førte til at vi måtte gjennomføre møtet digitalt, alle sittende hjemme for å vise omsorg ved å holde avstand. Temaet for foredraget var «Når livet blir tøft må du bli tøffere». Temaet kunne ikke passet bedre for oss akkurat denne kvelden. Med et klokt og tankevekkende innhold fikk vi alle gode verktøy vi kunne ta med videre. Dette var en veldig positiv opplevelse. Skikkelig boost! Takknemlighet – oppsummerer kvelden med Bianca.

sitat: Astrid Langeby Kolbekk, Leder Brystkreftforeningen Vestfold