Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Bufetat

På denne siden finner du referanser fra Bufetat. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Bufetat eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Espen O. Simonsen

Foredrag med: Espen O. Simonsen

"Energisk mann som holdt forsamlingen i sitt grep gjennom tårer og latter."

sitat: Kari Stavne, Enhetsleder
Se foredragsholder
Kjetil Hasselberg

Foredrag med: Kjetil Hasselberg

"Et interessant og engasjerende foredrag med fin fordeling av alvor og humor! Foredragsholder Kjetil Hasselberg var en meget dyktig formidler, og vi hører ham gjerne igjen ved en annen anledning!"

sitat: Barbro Aronsen, Førstekonsulent
Se foredragsholder
Atle Haglund

Foredrag med: Atle Haglund

Meget inspirerende foredrag! Ikke kjedelig i det hele tatt i forhold til hva enkelte andre kan være. Hans historie engasjerer og motiverer. En blir ydmyk i forhold til livets realiteter og at en absolutt skal blåse i bagateller! Atle Haglund gir inspirasjon og et løft i hverdagen. Et litt annerledes, men absolutt et av de beste foredragene jeg har hørt på. Anbefales!

sitat: Alexander Borgen