Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

DKS Aust-Agder

På denne siden finner du referanser fra DKS Aust-Agder. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra DKS Aust-Agder eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Samuel Massie er en frodig historieforteller både i bokform og som muntlig formidler i foredraget "Hold fast". Med masse humor, innsikt og refleksjon forteller han om sine veivalg og livserfaringer som har vært med på å forme ham som et menneske som setter seg meningsfulle mål. Samuel Massie har besøkt videregående skoler i Aust-Agder gjennom Den kulturelle skolesekken, og har fått strålende tilbakemeldinger fra skolene han har besøkt. Flere elever har uttrykt at dette har vært et av de mest interessante og spennende foredragene de har hørt."

sitat: Hege Solli, Fagkonsulent