Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

DNB/Galleriet

På denne siden finner du referanser fra DNB/Galleriet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra DNB/Galleriet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Sigurd Granmark

Foredrag med: Sigurd Granmark

"Sigurd gjorde en kjempejobb, fikk mange kommentarer fra ansatte om at han var dyktig og at det var nyttig. I tillegg støttet han under de vi selv presenterte og forsterket vårt budskap. Dette var veldig bra, terningkast 6."

sitat: Senterleder, Hågen Solheim
Se foredragsholder
Karina Hollekim

Foredrag med: Karina Hollekim

"Sett dette foredraget 2 ganger...like spennende for meg andre gangen også, alle var meget fornøyde, og historien hennes var stort samtaletema under middagen på kvelden."

sitat: Senterleder, Hågen Solheim