Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Eikeli videregående skole

På denne siden finner du referanser fra Eikeli videregående skole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Eikeli videregående skole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bjørn Heidenstrøm

Foredrag med: Bjørn Heidenstrøm

"Vi hadde en spørreundersøkelse i etterkant. Over 90 % av elevene skårer Bjørn til Veldig eller litt bra. (5 svaralternativer). De fleste svarer veldig bra.
På spørsmål om å nevne tre ting de syntes var spesielt bra har mange svart Bjørn:
"Eventyreren var spennende og inspirerende å høre på", "et veldig godt holdt foredrag av Bjørn Heidenstrøm", "Ekspedisjonsmannen Bjørn, god mental trening", "Foredraget til Bjørn. Fordi da kunne vi se at man ikke trenger å ha en 8-17 jobb, men at man kan få drømmene sine oppfylt, om man virkelig vil det.""

sitat: Avdelingsleder Mona Berit Standahl
Se foredragsholder
Sunniva Rose

Foredrag med: Sunniva Rose

«Elevene skåret henne høyt på vår egen evaluering. Noen elever har i ettertid referert til henne om det gjelder realfag eller andre fag; at man ikke skal gi opp.» Terningkast 6.

sitat: Mona Berit Standahl, Karriereveileder