Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Eikholt Nasjonalt resurssenter for døvblinde

På denne siden finner du referanser fra Eikholt Nasjonalt resurssenter for døvblinde. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Eikholt Nasjonalt resurssenter for døvblinde eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
John Petter Fagerhaug

Foredrag med: John Petter Fagerhaug

"Inspirerende, tankefullt og morsomt. Måten han fikk oss med på foredraget var overraskende og tillitsfullt. Han var tydelig godt forberedt til dette foredraget. Han og vi fikk en to-veis kommunikasjon på mange punkt som egentlig er åpenbare, men som blir mer "klart" når det settes ord på. Behagelig stemme og vesen rett og slett. Kommer til å anbefale han til andre!"

sitat: Første Sekretær Kari Fretheim