Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Eldre og rus, avdeling Mestring og omsorg, Bydel Østensjø

På denne siden finner du referanser fra Eldre og rus, avdeling Mestring og omsorg, Bydel Østensjø. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Eldre og rus, avdeling Mestring og omsorg, Bydel Østensjø eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Michael Andreassen

Foredrag med: Michael Andreassen

"Michael Andreassen fortalte med både ekthet, personlighet og varme. Tilhørerne fikk del i den usminkede historien om hvor tøft det faktisk kan bli i rusens klør, illustrert med private bilder fra den vanskelige tiden.
Det var svært gode tilbakemeldinger etter foredraget. Flere formidlet at «Dette skulle jo alle ha hørt!». Michael Andreassen har en meget god måte å kommunisere sitt budskap på. Vi anbefaler ham på det varmeste. Det er og et svært aktuelt tema siden godt voksne drikker stadig mer alkohol."

sitat: Ruth Manskow Løken, prosjektleder NERO