Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Espira Kulturstien Barnehage

På denne siden finner du referanser fra Espira Kulturstien Barnehage. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Espira Kulturstien Barnehage eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Nuria Oliu Moe

Foredrag med: Nuria Oliu Moe

Nuria var helt fantastisk. Hun har en formidlingsevnen som er bare helt enorm. Hun er en levende person på scenen. Tema denne kvelden var samspill mellom den voksne og barnet, og hun snakket om medarbeidere og motarbeidere. Hvor viktig det er å gå i samme retning for barns beste(barns rettigheter). Dette budskapet fikk hun virkelig frem til oss alle i salen. Jeg har fått bare rosende ord om dette foredraget fra ansatte.

sitat: Sølvi Nyheim, Styrer